Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen... een heleboel! 

Scroll naar beneden voor alle vragen over Popin Cookin

 • Op welke manieren kun je betalen op MostCutest.nl?

Ga naar de pagina Betaalinformatie

 • Moet ik verzendkosten betalen? Waarom moet ik verzendkosten betalen?

De verzendkosten vind je op de pagina Verzendinformatie.

Om jouw bestelling bij jouw thuis te laten bezorgen, schakelen wij de postmedewerkers van PostNL in. Zij hebben de tarieven voor postverzending in en uit Nederland opgesteld. Elk pakje dat PostNL voor ons bij jou bezorgd kost geld: dit bedrag is verwerkt in de verzendkosten.

 • Ik heb een bestelling geplaatst. Hoelang duurt het ongeveer voordat ik het binnen heb?

Kijk voor deze informatie op de pagina Verzendinformatie.

 • Waar haal je al die leuke spulletjes vandaan?

Ik importeer alles uit Azië. We reizen er af en toe zelfs naar toe! Heel ver weg dus, maar daar zijn al die leuke kawaii spulletjes nou eenmaal te vinden!

 • Ik zag gisteren iets leuks op de site, maar nu wil ik bestellen en ik kan het niet meer vinden. Wat nu?

Het product is waarschijnlijk uitverkocht. Ik adviseer altijd om gelijk toe te slaan als je iets graag wilt hebben: de voorraad is niet zo groot en sommige producten gaan erg snel. Je kunt altijd even een mailtje sturen naar info@mostcutest.nl. Ik probeer je dan zo goed mogelijk te helpen, wie weet kan het product nabesteld worden!

 • Ik heb foto's/filmpjes gezien van MostCutest.nl Live. Wanneer kom je bij mij in de buurt?

Een aantal keer per jaar kun je MostCutest.nl live bezoeken op verschillende evenementen en beurzen. Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt en vind je hier.

We bezoeken niet zomaar elke beurs of markt; we kiezen specifiek markten die heel goed bij ons passen. We komen dus niet zomaar in elke woonplaats en dat is ook niet ons doel; we zijn vooral een webshop, maar een aantal keer per jaar kun je ook live komen shoppen.

 • Wanneer krijg je weer nieuwe producten op de site?

Volg MostCutest.nl op instagramtwitter en facebook voor de laatste nieuwtjes rondom de site en nieuwe producten. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief

 • Ik ben op zoek naar iets speciaals, kun jij dit ook verkopen op je site?

Mail dan even naar info@mostcutest.nl. Wie weet!

 • Wat betekent “Kawaii”?

Het is een Japans woord en betekent schattig en lieflijk. Precies zoals alle spulletjes op de site eruit zien, dus! ^__^

Abonneer je op ons kanaal en/of neem regelmatig een kijkje voor nieuwe video's. Of kijk gewoon een paar oude filmpjes terug! ^^ MostCutest.nl op YouTube >>

 • Sommige producten zijn uitverkocht en ik wacht er al heel lang op! Wat nu?

Sommige producten komen helaas niet meer terug. Zo zijn er bijvoorbeeld Popin Cookin sets die niet meer worden gemaakt in de fabriek. Wij kunnen deze sets dus niet meer inkopen. Het betreft o.a. Dodotto, Waffle Café, Choco Nerii, Rocket Byun en Choco Cornets. Gelukkig hebben we heel veel andere leuke sets. 

 • Ik heb een blog / youtube kanaal. Ik heb nog niet zoveel volgers maar ik wil heel graag filmpjes maken over kawaii / Japans snoep. Wil je een pakketje opsturen?

We krijgen deze vraag elke dag... ja, echt waar! We kunnen natuurlijk niet elke dag gratis pakketjes opsturen; dan kan de website niet meer bestaan. Er zijn ook zoveel Youtubers en bloggers!

Als je in de opstartfase bent en nog niet veel volgers hebt, kun je net als alle andere beginnende bloggers/youtubers zelf een bestelling plaatsen en dit gebruiken als content. Zo begint iedereen! :)

 • Hoe vouw je lucky stars?

MostCutest.nl heeft een filmpje gemaakt, bekijk het filmpje hieronder! Ook via google kun je vinden hoe je de sterretjes moet vouwen. Als je pakjes lucky stars papier koopt op MostCutest.nl, staat er op de verpakking hoe je de sterretjes moet vouwen: handig!

Vragen over Popin Cookin/Japans snoep

Je kunt Japans snoep bestellen op MostCutest.nl! Af en toe staan we op een beurs; daar kun je de producten live komen shoppen. Bekijk hier onze agenda.

 • Hoe werkt Popin' Cookin? De verpakking is helemaal in het Japans!

We hebben Nederlandse filmpjes gemaakt om de werking van Popin' Cookin uit te leggen. Bekijk ze op ons kanaal!

De ingrediënten staan voor zover bekend op de productpagina's, helemaal onderaan :).

Stuur ons een mailtje voor meer informatie hierover :)

Bekijk hier de agenda van MostCutest.nl en blijf op de hoogte via instagramtwitter en facebook.

 • Popin Cookin allergeneninformatie:

Onderaan de productomschrijving kun je de allergeneninformatie voor zover bekend nalezen.

 

© 2012 - 2023 MostCutest.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel